Haberler

BERRAK SU G.Antep Oli Center


G.Antep Oli Center da artik ürünlerimize ulaşabilirsiniz.


BERRAK SU'ya Üstün Lezzet Ödülü


Mersin’de üretilen tek gerçek doğal kaynak suyu olan Berrak Su; iTQi tarafından 2018'de üstün lezzet ödülüne layık görüldü. iTQi (Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü), Türkiye Aşçılar Derneği’nin de üyesi olduğu, şefler ve sömeliyelerden oluşan bağımsız bir kuruluştur. iTQi, dünyanın dört bir yanından gelen tüketici yiyecek ve içeceklerini kör tadım testleri ile test eder ve üstün lezzetli olanları ödüllendirir. Bu başarımıza ortak olan tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.

KOSHER Belgemizi Aldık.


Berrak Su; Musevi dini kuralları gereğince tüketilmesine cevaz verilen gıda maddeleri için düzenlenen ve ihracatta nihai tüketicinin ürün seçiminde en çok aranan özelliklerden biri olan Kosher Belgesi'ni almaya hak kazanmıştır.

BERRAK SU Sponsorluğunda Sezen Aksu Konseri

Yediden yetmişe herkesin kalbinde ayrı yeri bulunan Sezen AKSU, BERRAK SU sponsorluğunda Mersin' de sevenleri ile bir araya geldi. Sempatik tavırları ile hayranlarını zaman zaman güldüren, seslendirdiği duygusal parçalarla da zaman zaman hüzünlendiren Sezen Aksu, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

BERRAK SU Sponsorluğunda Sıla Konseri

Mersin’in önemli markalarından birisi olan Berrak Su, kültür-sanat etkinliklerine de büyük önem veriyor. Daha önce gerçekleştirdiği birçok başarılı konser organizasyonları ile adından söz ettiren Berrak Su, bu kez de pop müziğin sevilen ismi Sıla’yı Mersin' lilerle buluşturdu. CNR EXPO Fuar Alanı’ndaki konserde hayranlarıyla kucaklaşan Sıla, hareketli parçalarıyla sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

BERRAK SU Sponsorluğunda Kardeş Türküler Konseri

Pop müziğin sevilen sesi Kardeş Türküler, Berrak Su sponsorluğunda Mersin' li hayranları ile buluştu. Sezen Aksu ile birlikte yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kardeş Türküler, birbirinden güzel şarkıları ile Mersin’li müzik severleri coşturdu.

Groseri Mağazalarında Yerimizi Aldık.


Mersin ve Adana genelinde bir çok ilçe ve mahallede yer alan Groseri mağazalarında ürünlerimizi temin edebilirsiniz.

Yenişehir İlkokulu' nda Dünya Su Günü Etkinliği


Berrak Su Sponsorluğunda Mersin Yenişehir İlkokulu'nda 22 Mart Dünya Su Günü kutlandı.

AFRİN' e Tırlar Dolusu Destek


TSK'nın ÖSO ile başlattığı ve zaferle sonuçlanan Zeytin Dalı Harekatı sonrasında, Mersin Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Afrin'e 2 tır ve 2 kamyonet yardım malzemesi gönderildi.

AFRİN' de Mehmetçiklerimizin Yanındayız.


Suriye'nin Afrin kentinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan güvenlik güçlerimize destek amacıyla ürünlerimiz Reyhanlı sınır karakoluna teslim edildi.

BERRAK SU' dan El Bab' a Su Yardımı


Suriye Fırat Kalkanı Bölgesi'nde yer alan El Bab ve Rai ilçelerinde ihiyaç duyulan noktalarda kullanılmak üzere paketlenmiş su yardımımız 10.07.2018 günü teslim edilmiş olup, 2 bölgede görev yapan yerel güvenlik güçlerine dağıtılmıştır.